Në hapat e jezusit - Edir Macedo

Në hapat e jezusit

By Edir Macedo

  • Release Date: 2013-12-12
  • Genre: Cristianismo
  • Size: 1.55 MB

Alternative Downloads

Server Link Speed
Mirror [#1] Në hapat e jezusit.pdf 20,623 KB/Sec
Mirror [#2] Në hapat e jezusit.pdf 22,990 KB/Sec
Mirror [#3] Në hapat e jezusit.pdf 25,833 KB/Sec

Description

Unë jam rruga, e vërteta dhe jeta ishte çfarë u tha Jezusi në një situatë të caktuar, atyre që ishin afër Tij.Megjithatë, më e zakonshmja në ditët e sotme është një shoqëri e përbërë nga njrëz në mëshirë të fatit dhe pa drejtim, duke ecur përçart, në një kërRim të vazhdueshëm të një shtegu që është e pamundur të gjendet, përveçse në vetë Jezusin.'Në hapat e Jezusit' është një libër i këndshëm në të lexuar, ashtu siç janë të këndshme mësimet e tij. I buRur, i lehtë në të Ruptuar është një nga tekstet më të bukura dhe të kërkuara në tregun e botimeve braziliane, duke pasur tashmë botime në gjuhë të tjera që arrin shumën e mbi pesëmbëdhjetë miljon kopje të shitura. Lexojeni, duajeni dhe mësoni të ecni në hapat e Jezusit.

keyboard_arrow_up